ETS Spoor heeft met succes in het totaal meer dan 5.000 m2 aan Sylodyn® ballastmatten geleverd voor de projecten Spoorzone Groningen en Amstelveenlijn. Deze producten worden gefabriceerd door onze partner Getzner onder het motto ‘Engineering a quiet future’.

Verhogen spoorelasticiteit

De Sylodyn® ballastmatten, Prorail gecertificeerd, verhogen de elasticiteit in het spoor, waardoor trillingen effectief worden opgevangen. Dit resulteert in een vermindering van geluid in en rond het spoor en gaat ballastvergruizing tegen.

Vermindering geluidsoverlast

Door toenemende frequentie, gewicht en snelheden van het treinverkeer is geluidsoverlast een actueel thema. ETS Spoor levert innovatieve geluidsabsorberende oplossingen om geluidsoverlast te beperken. Dat Sylodyn® ballastmatten al voor meerdere projecten wordt ingezet, is volgens ETS Spoor een stap in de goede richting. 

Ook benieuwd naar de voordelen van Sylodyn® en onze andere geluidsabsorberende oplossingen? Stuur gerust een email naar  onze product manager Stef Koelemeijer: stef.koelemeijer@vossloh.com