Bent u op zoek naar een ervaren partner die u helpt bij spoorvraagstukken? Een eerste aanspreekpunt met kennis van de markt, de mogelijkheden, de nieuwste technieken en een uitgebreid internationaal netwerk van producenten? Maak dan kennis met Vossloh Nederland. 

Vossloh Nederland (voorheen ETS SPOOR) is sinds 1999 leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Het team van geïnspireerde en betrokken medewerkers beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen en leveren van innovatie, duurzame systemen voor Trein-, Tram-, Metro- en Industriesporen. Wij werken in nauwe samenwerking met een groot, internationaal netwerk van gerenommeerde producenten.

Door met u mee te denken over producten en oplossingen dragen wij bij aan het verhogen van de veiligheid en beschikbaarheid van het spoor. Dat betekent: minder storingen en lagere life cycle costs. Wij helpen onze klanten efficiency te behalen bij zowel onderhoud als nieuwbouwwerkzaamheden. Wederzijds vertrouwen en commitment dragen bij aan het succes van een langdurige samenwerking.

Producten, diensten en projecten

Naast het leveren van een breed scala aan producten en diensten voor het spoor, kunnen wij u ook ondersteunen bij complete projecten. Bijvoorbeeld door te adviseren over de samenstelling van een totaaloplossing. Door grote verscheidenheid in criteria en omgevingsfactoren is geen enkel project hetzelfde. Het opleiden van uw personeel of het doorvoeren van verbeteringen op basis van uw ervaringen met materialen en gereedschappen behoren ook tot de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de Vossloh ETS nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Vossloh ETS en de spoorbranche.

Onze producten

Van bovenbouwmaterialen en spoor specifieke oplossingen tot aan meetapparatuur.

Onze diensten

ETS Spoor is sinds 1999 leverancier van diensten in de spoorwegbranche.

Onze projecten

Bekijk onze referentie projecten waarin wij producten en/of diensten leverden.

Sander Schulmeister - PF

Sander Schulmeister

Commercieel directeur

Rogier Schulmeister

Technisch directeur

Joris-Jan Gerritse

Director Operations

Mark van Nijnatten

Head of Finance

Renko Ton

Accountmanager

Dave Oerlemans

Manager Operations

Natasja Hoogeboom

Backoffice medewerker

Joeri Bak

Technisch inkoopmedewerker

Monique Fijnenberg

Inkoopmedewerker

Kathelijn Coulier

Backoffice medewerker

Mohamed Ouchicha

Magazijn medewerker

Stef Koelemeijer

Sr. Productmanager

Mark Hennevanger

Productmanager
Laura ten Have krieger

Laura ten Have – Krieger

QHSE & Marketing representative