Wissels zijn een belangrijk en specifiek onderdeel van het spoortraject. ETS Spoor is exclusief leverancier van Vossloh Switch Systems op de Nederlandse markt en biedt u naast het product ook de kennis en expertise om tot de beste oplossing voor iedere spoorsituatie te komen.

De wissels en onderdelen van Vossloh zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben daarom een lange levensduur. De staalsoort dillidur (ook wel bekend als cogidur) is minder gevoelig voor slijtage dan andere staalsoorten, waardoor op kosten en onderhoud zal besparen. Niet alleen het materiaal maar ook de constructie heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen.

Het aanleggen, onderhouden en vervangen van wissels is een intensief proces en wij helpen u graag om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Alvorens de levering bestaat het proces uit een analyse van de spoorsituatie, advies en engineering. De beste specialisten van Vossloh Switch Systems staan hierbij tot uw beschikking.

Voor nieuwe of bestaande wissels kunnen wij u tevens helpen met een meerjarig onderhoudsplan. Tijdig onderhoud zal ernstige slijtage voorkomen en vervanging van de wissel uitstellen. Voor de trajecten die u beheert kunnen wij op basis van aanwezige gegevens een prognose maken van de benodigde onderdelen in een bepaalde periode. Het voordeel van samenwerken met ETS Spoor is dat wij ervoor zorgen dat de onderdelen tijdig beschikbaar zijn. Lange levertijden en vertraging in uw projecten worden zo verleden tijd.

Zoekt u kwaliteit en expertise? Neem dan contact op met onze afdeling Product Management. Via 0299 – 45 40 50 of ls.ets.infobox@vossloh.com

Foto: in Den Haag voor het wisselcomplex Ternoot – Beatrixlaan leverde Vossloh ETS in nauwe samenwerking met fabrikant Vossloh het wisselcomplex, dat in juni 2017 door Strukton Rail is vernieuwd.