Donderdag 2 november 2017 organiseert ETS Spoor, samen met Movares, DGMR en de Gemeente Rotterdam een bijeenkomst over trillingen en geluid van het spoor.

Gelet op de toenemende groei van Nederlandse steden die ervoor zorgt dat spoor en bebouwing steeds vaker vlak dichtbij elkaar liggen, staat dit thema groots in de belangstelling. Neem daarbij de noodzakelijke transitie naar meer spoorwegtransport en het is wel duidelijk dat onze branche voor nieuwe uitdagingen staat.

Tijdens dit Share & Connect Event nemen experts u aan de hand van recente praktijkervaring mee in de problematiek die er binnen het spoorwezen speelt. Daarbij komen bestaande oplossingen en de laatste innovaties aan bod. We sluiten af met een netwerkborrel waar u informeel kennis kunt maken met andere professionals en onderling ervaringen kunt uitwisselen.

Kortom: een event dat volledig in het teken staat van kennis delen en netwerken. Op de inspirerende nieuwe locatie van RailCenter in Amersfoort.

Programma
13.30 uur   Ontvangst
14.00 uur   Share – inhoudelijk programma

  • Verantwoord onderzoek naar de kwaliteit van de woon-, werk- en leefomgeving nabij spoorbanen. Hans J.A. van Leeuwen / Reinoud Fennema (DGMR). 
    Meer info >>
  • Een blik op de recente maatregelen tegen trillingen en laagfrequent geluid. Pieter Boon (Movares). 
    Meer info >>
  • Akoestisch onderzoek en het proces naar de gewenste maatregelen voor de ombouw Hoekse Lijn. Theo Benjert (Gemeente Rotterdam). 
    Meer info >>

16.00 uur   Connect – netwerkborrel

Prijs
€59,- excl. BTW per deelnemer

Aanmelden
Bestel snel uw toegangskaart, want het aantal beschikbare plekken is beperkt. Stuur een e-mail met daarin uw naam en bedrijfsnaam naar iris@etsspoor.nl.