ETS Spoor nodigt haar klanten en relaties van harte uit voor de 11e editie van de RailTech beurs; van dinsdag 28 t/m donderdag 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Net als andere jaren heeft ETS Spoor een uitgebreide stand, waar we samen met onze partners onze producten en de nieuwste ontwikkelingen presenteren. U kunt ons vinden in Hal 4, Stand 121.

Op woensdag 29 maart is de beurs langer open, namelijk tot 20.00 uur. Dat vinden wij een mooie gelegenheid om een feestje te organiseren op onze stand en elkaar op informele wijze te ontmoeten onder het genot van hapjes, drankjes en een live DJ. We sluiten de dag af met een overheerlijk Italiaans buffet. Eet u ook mee?

>> Klik hier om u aan te melden voor het BUFFET dat u aangeboden wordt door ETS Spoor en Spanbeton!

Speciaal voor deze gelegenheid zal Spanbeton haar Nieuwe Generatie betonnen dwarsligger (NG30) om 15.30 uur officieel presenteren. U kunt als eerste alles te weten komen over dit innovatieve product met Vossloh W30 bevestigingssysteem.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om onze stand te bezoeken, daarom kunt u kosteloos toegangskaarten bestellen voor de beurs, via deze speciale link.

Volg onze nieuwsbrief, LinkedIn en Facebook pagina voor het laatste nieuws en alle in’s & out’s. Wij hopen u te zien tijdens RailTech 2017.


Locatie & bereikbaarheid

Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Openbaar vervoer:
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Parkeren:
U kunt bij de jaarbeurs Utrecht parkeren voor € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag.

Kijk voor aanvullende en actuele informatie op de website van Jaarbeurs Utrecht.