Het is bijna zover: de RailTech beurs 2017 in Utrecht. U kunt ons vinden in hal 4, stand 121. Wat is er allemaal te beleven op de stand van ETS Spoor en haar partners? 

RailTech staat in het teken van innovatie en daarom laten wij u, samen met onze partners, graag de nieuwste producten zien. Van spoorstaven, bevestigingsmaterialen, geluidschermen, kunststof kabelgoten tot gereedschappen, diensten en meetoplossingen; er is van alles te ontdekken op de stand (4.121) van ETS Spoor.

Heeft u nog geen toegangskaarten voor RailTech 2017? Bestel ze kosteloos via deze link.


Overzicht deelnemende partners

ArcelorMittal
De grootste staalleverancier ter wereld produceert spoorstaven van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Wij bieden verschillende CO2 bewuste, logistieke oplossingen om de spoorstaven op de plaats van bestemming te leveren. ArcelorMittal’s (LCV) groefrails zijn gemaakt met een laag gehalte van carbon en vanadium. Kom hierover meer te weten en bezoek de desk van ArcelorMittal op onze stand.

Getzner
Ook Getzner is op onze stand aanwezig om haar oplossingen voor trillingen en omgevingshinder te presenteren. De ballastmatten zijn uitermate geschikt voor bescherming van kunstwerken en tunnels. Voor ballastspoor zijn er zeer hoogwaardige under sleeper pads, zo verlengt u de levensduur van het spoor.

Austroroll
De wisselsteller en daarmee verbonden wisseltong is een storingsgevoelig onderdeel in een wissel. Ontdek het meest toegepaste smeerloze tongrolsysteem van dit moment en hoe hiermee storingen kunt verminderen.

Goldschmidt Thermit
De nieuwste rail boormachine van Goldschmidt Thermit Groep maakt snel nauwkeurig boren mogelijk en is voorzien van een speciaal gepatenteerd klemapparaat. De machine is de lichtste in zijn soort en vanwege het perfecte zwaartepunt gemakkelijk te bedienen. Ontdek de rail boormachine RD 33 P en meer gereedschappen van Goldschmidt op onze stand!

Amberg
Onze partner Amberg is genomineerd voor de RailTech Innovation Awards, met haar innovatieve IMS 5000 systeem. De bewezen GRP5000 gecombineerd met IMU-technologie; zo ontstaat het beste uit twee werelden. Een meetsysteem dat met behulp van een complete 3D scan van de omgeving voorziet in betrouwbare en uiterst precieze informatie over spoorgeometrie.

Rawie
Kom langs op onze stand voor de energie-absorberende spoorbeëindigingsconstructies van Rawie. Stootjukken voor zowel heavy als light rail zorgen voor het gecontroleerd afremmen van treinen, waardoor veiligheid van passagiers, voorbijgangers, gebouwen en installaties zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Wij vertellen u graag meer!

Elektro Thermit
Ontdek de mogelijkheden van de RailStraight Dual meetrei; voor het bepalen en elektronisch vastleggen van geometrie van zowel het loop- als rijvlak. Daarnaast presenteert ET de Smartweld Jet. Een apparaat dat spoorstaven op innovatieve wijze voorverwarmd en het lasproces digitaal registreert.

Polycorp
Ontdek de embedded railsystemen van Polycorp met reducering van trillingen en isolatie tegen zwerfstroom. Uit onafhankelijk testen blijken zeer hoge isolatiewaarden die ver onder de norm blijven. Deze innovatie wordt gezien als dé oplossing van dit moment en is te bekijken op het demo plein tegenover onze stand.

Wirthwein
Kunststof kabelgoten van Wirthwein zijn toepasbaar op verschillende manieren. Bijvoorbeeld ingegraven met een afwateringssysteem, bevestigd aan wanden/schotten of verhoogd middels staanders. Installeren is eenvoudig, zonder al te veel gereedschap. Wij adviseren u graag bij het toepassen van deze kunststof kabelgoten. Bezoek onze stand voor meer informatie.

Rieder
Tijdens deze editie van RailTech presenteert Rieder haar 360º geluidsscherm op het demo-plein. Geen visuele beperkingen voor de reiziger en omwonenden van het spoor. Desalniettemin levert het product een geluidsreductie tot wel 16dB(A) op. Voor perronkeerwanden biedt Rieder een gelijk uitziende akoestische bekleding, zodat ook op trein stations het geluidsniveau omlaag gebracht word.

Vossloh
Vossloh is een toonaangevend rail technologie bedrijf met spoorinfrastructuur als core business. Het ontwikkelen en produceren van diverse producten, waaronder wissels en bevestigingssystemen in combinatie met diverse logistieke- en onderhoudsdiensten. Ook voor de producten en services van Vossloh kunt u bij ETS Spoor terecht!