Welkom bij Vossloh ETS, dé one-stop-shop voor alles wat met spoorwegmateriaal te maken heeft. Of het nu gaat om het leveren van spoorwegmaterialen of het uitvoeren van gespecialiseerde diensten zoals slijpen en frezen van de baan, wij staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Maar wist u dat onze kracht niet alleen ligt in wat we aanbieden, maar ook in onze nauwe samenwerking met andere vestigingen binnen de Vossloh-groep?

In Nederland hebben we bijvoorbeeld Vossloh Cogifer Kloos, een vestiging die gespecialiseerd is in wissels en wisselbouw, en de technische aspecten die hierbij komen kijken. Deze samenwerking stelt ons in staat om een nog breder scala aan spoorwegoplossingen aan te bieden aan onze klanten. Van de basisbenodigdheden tot aan de meest complexe technische vraagstukken, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze sleutelfiguren in deze samenwerking zijn de sales teams van beide vestigingen. Onze sales medewerkers zijn niet alleen expert op het gebied van spoorwegmaterialen, maar hebben ook uitgebreide kennis over wissels en de technologieën die hierbij betrokken zijn. Met hun kennis en motivatie staan zij altijd klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden voor zelfs de meest uitdagende spoorwegvraagstukken.

De nauwe band tussen Vossloh ETS en Vossloh Cogifer Kloos is een mooie ontwikkeling. Het stelt ons in staat om onze klanten een volledig geïntegreerde service te bieden, waarbij kennis en ervaring samenkomen om de beste resultaten te garanderen. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige spoorwegmaterialen of het uitvoeren van complexe spoorwegprojecten, wij zijn er om uw behoeften te vervullen.

Bij deze blogpost willen we graag een gezicht geven aan onze samenwerking.

Voor al uw spoorwegvraagstukken, groot of klein, kunt u vertrouwen op de samenwerking tussen Vossloh ETS en Vossloh Cogifer Kloos. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw spoorwegprojecten.