Om onderhoud aan het spoor te verminderen en reiscomfort te verhogen, is een vlak en recht spoor van groot belang. Om eventuele afwijkingen aan het spoor inzichtelijk te maken heeft ETS Spoor de Railstraight Dual in haar assortiment. Deze maand (Juli 2020) kunt u de Railstraight Dual met diverse gratis extra’s bij ons bestellen.

Over de Railstraight Dual

De Railstraight Dual is een geavanceerde digitale meetrei, die vlakheid van verbindingslassen meet en digitaal in kaart brengt, over een lengte van 1 meter. Eventuele afwijkingen worden met een nauwkeurigheid van 0,1 mm gemeten en, middels bluetooth, direct richting uw telefoon of tablet verzonden om verwerkt te worden in de rapportage.

De Railstraight Dual is een elektronische liniaal, die de stalen meetrei kan vervangen. Het meten en registreren van eventuele afwijkingen gebeurt snel en eenvoudig. Samen met de tablet, die via bluetooth is verbonden, kun je direct op het werk de meetresultaten opslaan en versturen.

De Railstraight Dual heeft samengevat dus de volgende voordelen:

  • Het is een zeer geavanceerde kwaliteitscontrole;
  • De Railstraight Dual is handzaam en robuust;
  • Eenvoudig met een Android tablet/telefoon m.b.v. bluetooth te verbinden;
  • Door nauwkeurige metingen resulteert het in een verbeterd comfort voor de reiziger;
  • Zowel het spoor als de treinen zullen door een betere geometrie lasverbinding minder vibratie ervaren, hierdoor langer meegaan en dus lagere onderhoudskosten vereisen.

Railstraight Dual aanbieding

Bestel in de maand juli 2020 een digitale meetrei Railstraight Dual en ontvang de volgende producten er kosteloos bij:

  1. Metalen opbergkoffer voor transport en extra bescherming
  2. 8 inch Samsung Active tablet met wifi en 4G dekking om snel bestanden te kunnen versturen.
  3. Industriële val- en stoothoes voor de Samsung tablet
  4. DARI – (Data Acquisition for Rail Infrastructure) 1 jaar abonnement
  5. Installatie service en uitleg op locatie

Wat is DARI?

DARI ® is een digitale applicatie die kan worden gekoppeld aan een groep intelligente apparaten, zoals de Smartweld Jet, Smartweld Record, Railstraights, Rail drill, Track gauge digital en de Small power unit van Goldschmidt. Dit digitale netwerk van intelligente producten geeft real-time toegang tot werk- en meetgegevens tijdens en na de spoorwegwerkzaamheden. Dankzij deze snelle, transparante en digitale verzameling van metingen kan het lasproces worden gedigitaliseerd en altijd centraal worden opgeslagen.

Meer informatie

Meer informatie over deze onweerstaanbare aanbieding of een aanvraag doen voor dit product? Gebruik onderstaand formulier en een product manager neemt spoedig contact met u op.