Hier een berichtje van de Officemanager van Vossloh Nederland. Sinds 3 jaar werk ik bij dit innovatieve bedrijf. In die drie voor mij leerzame jaren heb ik veel kennis op mogen doen. Inmiddels kan ik bijspringen op meerdere afdelingen en heb ik zelfs verstand gekregen van de techniek achter het spoor. En dat met een toeristische opleiding.

Hiervoor werkte ik als Officemanager bij een Start-up in Amsterdam. Totdat ik deze baan wat dichterbij huis tegenkwam in een heel leuk en divers team van technici en sales gedreven collega’s.

Dit bedrijf staat niet stil en denkt continue aan kansen en mogelijkheden. Zo begon ik hier met een team van 12 personen en inmiddels zitten we al op 16. En dit wordt alleen maar meer. Deze groei is met name te danken aan de overname door partner Vossloh afgelopen juni. Ook weer een ontwikkeling die grote kansen met zich meebrengt. Sinds de overname van het beursgenoteerde Vossloh werken we hier niet alleen maar meer met de 16 collega’s op de vestiging in Purmerend, maar hebben we er opeens heel veel collega’s bij gekregen in heel Europa. Dankzij de techniek van tegenwoordig en de mogelijkheden in bijvoorbeeld TEAMS zijn we continue in contact met onze collega’s waar ook ter wereld. Uitgerust met 2 grote beeldschermen en een portable headset systeem zijn we dichterbij onze buitenlandse collega’s dan ooit. Zo leren we veel van hen maar zij ook van ons. Met name onze Nederlandse nuchterheid en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan mentaliteit. Zou jij het het leuk vinden om je te ontwikkelen in een mooi bedrijf, successen te vieren met een reisje naar Ibiza, maar ook gezellig met bowlen op de vrijdagmiddag? Meld je dan snel aan voor 1 van de openstaande functies en wie weet zijn we binnenkort collega’s. …

Als Officemanager sta je altijd aan. Toch is er genoeg ruimte om je even terug te trekken om je te kunnen focussen.

1 van mijn taken is het managen van de marketing afdeling. Zo was ik hier aanwezig bij een spoorstaaf transport van opslagplaats Roomers naar de Theemswegtracé. Een tof en leuk avontuur. De blog ervan is terug te lezen op de website.

Zie hier de openstaande vacatures zoals backoffice medewerker, inkoopmanager en een QHSE Manager: