ArcelorMittal heeft een nieuw document met technische specificaties uitgegeven voor de levering van kraanrails. Deze versie (uitgave van april, ref. CRTS01.6) bevat de volledige specificaties voor de uitvoering en levering van kraanrails.

Onder andere de staalkwaliteiten en andere kenmerken zoals markering, certificaten en garantie worden omschreven in het document. Ook staat er meer informatie in over onze kraanrails, inclusief de nieuwe R340 en de nieuwe profielen zoals A75S, S41A, MRS140.

ArcelorMittal Europe werkt nauw samen met zijn klanten om specifieke rails en nieuwe producten te ontwikkelen op basis van hun behoeften.

Naast het leveren van de standaard raillengten van 6 tot 36 meter, zijn andere lengten ook beschikbaar op aanvraag, evenals speciale afwerkingsmogelijkheden zoals snijden, speciale sneden, boren, machinaal bewerken, buigen, stralen, verven, enz.) Kraanrails worden geproduceerd in verschillende soorten staal en specificaties volgens de eisen van de klant.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke aanvraag, dan helpt onze sales afdeling u graag verder: ls.ets.infobox@vossloh.com of 0299-454050