Stef is 1 december begonnen als product manager bij ETS Spoor. Hij is recent afgestudeerd in Technische Bedrijfskunde en toen hij onze vacature zag was hij meteen enthousiast. Een leuke, veelzijdige baan: daar was hij naar op zoek.

Dat hij de mix van techniek en commercie bij ETS Spoor kan combineren, vindt Stef fantastisch. Als product manager is hij de schakel tussen de vraag van de klant en oplossing van de leverancier. Het contact met beide partijen maakt het werk dynamisch en dat vindt hij erg leuk. Stef hoopt de komende periode zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen allerlei verschillende disciplines.

Natuurlijk de grote vraag: hoe waren zijn eerste weken? ‘Leuk! Soms wel een beetje hectisch, omdat ik net voor de feestdagen ben begonnen. Er waren collega’s vrij, dus veel heb ik direct zelfstandig gedaan. Maar daar leer je wel het meeste van.’ Stef is enthousiast over het team: ‘mijn collega’s zijn geweldig, het voelt als een familie.’

Naast werk heeft Stef diverse hobby’s: auto’s, gamen met vrienden, sport en muziek. Wij zijn blij met een nieuwe topper in ons team en wensen Stef veel succes.