Maak kennis met onze Flexis – dienst verlening, waar innovatie en precisie samenkomen om spooronderhoud naar nieuwe hoogten te tillen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door onze Flexis dienst, waar we het spoor altijd in topconditie houden met een breed scala aan diensten en diverse machines.

Bij Flexis draait alles om het leveren van hoogwaardig spooronderhoud. Met een arsenaal aan diverse machines en gespecialiseerde teams zorgen we ervoor dat geen enkel spoor achterblijft. Maar soms zijn zelfs onze grootste machines niet voldoende voor de meest complexe wissels en moeilijk bereikbare hoekjes. Dan komt ons Flexis team met handmatige slijpmachines in actie, waardoor we zelfs de meest uitdagende spoorsecties kunnen onderhouden.

Een van de unieke aspecten binnen Flexis zijn onze gespecialiseerde teams. Deze teams slijpen wisseldelen tot in de perfectie en zijn in staat om ieder soort wisselsysteem te onderhouden. Of het nu gaat om regulier onderhoud of complexe reparaties, ons Flexis team staat altijd paraat om het spoor weer in optimale staat te brengen.

Onlangs hadden we het geluk dat we overdag konden werken aan het spoor bij Rotterdam Europoort, dankzij een geplande onderhoudsperiode. Ondanks het slechte weer konden we prachtige beelden vastleggen van ons werk in actie. Veiligheid staat altijd voorop bij Flexis, vooral omdat naastgelegen sporen nog in gebruik zijn tijdens onze werkzaamheden. Tijdens ons werkbezoek kwam ook Railalert spontaan langs voor een veiligheidscontrole.

Op dit traject kunnen we ook duidelijk laten zien dat we een one-stop shop zijn voor spooronderhoud. Zo zie je bijvoorbeeld de Austroroll, een van onze geavanceerde oplossingen. De Austroroll is een innovatief en betrouwbaar tongrolsysteem dat storingen in wissels aanzienlijk vermindert. Dit is slechts een voorbeeld van de vele producten die we leveren en de uitgebreide diensten die we aanbieden.

Na al ons werk is het spoor weer helemaal in topconditie en kan het nog lang mee. Dit alles hebben we gedaan in opdracht van Volkerrail, met wie we nauw samenwerken. We zijn trots op ons werk en blijven streven naar innovatie en excellentie in spooronderhoud.

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Product Management.