Van 26 t/m 28 maart vindt de 12e editie van de RailTech beurs plaats. Graag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om vanaf vandaag gratis kaarten te bestellen voor de internationale RailTech beurs 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

De RailTech beurs is een dynamische ontmoetingsplaats voor spoorweg experts, professionals en liefhebbers waar innovatie en techniek samen komen. Met meer dan 200 internationale exposanten en 10.000 bezoekers is RailTech de grootste en meest geavanceerde spoorwegbeurs in Nederland. Ontmoet belangrijke spelers in de spoorwegindustrie en volg een workshop of bezoek één van de vele conferenties. Lees hier meer over de RailTech beurs en wat u kunt verwachten.

Gezamenlijke stand

ETS Spoor zal zich dit jaar samen met zijn partners presenteren middels een gezamenlijke stand. Een unieke gelegenheid om duurzame spoorweg innovaties aan u te kunnen presenteren. Wilt u dit evenement niet missen? Bestel hier uw vrijkaarten. In de aanloop naar de RailTech beurs zullen wij meer informatie delen over de producten en diensten die worden getoond door onze partners. Bezoek daarom regelmatig deze pagina en blijf op de hoogte.

Graag zien wij u binnenkort op de RailTech Europe 2019. U kunt ons vinden bij stand nummer 5.009.