Op 26 maart is het zover, dan gaat de RailTech Europe van start in de Jaarbeurs Utrecht. De gehele internationale spoorwegindustrie komt dan samen en ook ETS Spoor is vertegenwoordigd, samen met haar internationale partners op stand 5.009. Wat kunt u dit keer verwachten? We lichten alvast een tipje van de sluier op…

Zoals voorgaande edities exposeert ETS Spoor samen met haar internationale partners. De volgende leveranciers kunt u live ontmoeten op stand 5.009:

ArcelorMittal is toonaangevende staalfabrikant en produceert een breed scala aan producten zoals spoorstaven voor metro, tram, trein en lichtrail, maar ook kraanrails, kruisingen en onderlegplaten. Alle producten zijn volledig afgestemd op de huidige en toekomstige eisen van de spoorindustrie. ArcelorMittal is leidend in product- en procesinnovatie en haar producten, geproduceerd in Spanje, Polen en de Verenigde Staten, worden wereldwijd toegepast in de spoorindustrie.

Rawie is fabrikant en ontwikkelaar van stootjukken die het verschil maken in geval van remfalen of menselijke fouten. Kinetische energie kan langs een definieerbare remweg worden geëlimineerd. De “bufferstops” zijn een onmisbaar element om veiligheid aan het einde van de sporen te garanderen. Ze zijn een vereist element bij het beoordelen van nieuwe sporen van bijvoorbeeld metro’s, pendels en trams.

Elektro-Thermit biedt alles dat nodig is voor THERMIT®-lasprocessen. Naast de ontwikkeling en productie van THERMIT®-gebruiksartikelen, bieden zij ook de apparatuur en machines die nodig zijn voor het uitvoeren van de lassen. Het assortiment wordt aangevuld met geïsoleerde railverbindingen (ES lassen) en door innovatieve producten voor metingen. En een breed spectrum aan THERMIT®-services.

Austroroll® biedt unieke elastische rollers voor wissels in het spoor wereldwijd. De onderhoudsvrije puntstuk rol van Austroroll® is gekenmerkt door de robuuste constructie, eenvoudige montage een hoge economische efficiëntie. Door tongbewegingen en puntstukken niet langer te smeren en duwende krachten te verminderen, worden onderhoudskosten drastisch verlaagd. Daarnaast worden storingen tot een minimum beperkt en verbetert de beschikbaarheid van de wissel aanzienlijk.

Vossloh biedt een uniek assortiment voor railinfrastructuur, allemaal onder één dak: railbevestigingssystemen voor betonnen dwarsliggers, wissels en diensten met betrekking tot railonderhoud zoals het frezen van spoorstaven. Vossloh levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de mobiliteit van mensen en het goederenvervoer.

Polycorp is een wereldwijde leverancier van embedded rail-systemen die de levensduur van elk spoor verlengen. De producten beperken de effecten van stoten, trillingen en elektrische stromen en zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid wordt verminderd. Polycorp staat bekend om haar uitgebreide productcatalogus, superieure technische ondersteuning en tientallen jaren ervaring in de spoorwegindustrie. Op de Railtech beurs zal Polycorp haar primeur aan de Nederlandse markt presenteren.

Rieder Group is gespecialiseerd in de productie van oplossingsgerichte, milieuvriendelijke en economische betonproducten. Het Oostenrijkse familiebedrijf bestaat al 55 jaar en binnen het spoorwezen bekend met haar brede assortiment van geluidsabsorptie wanden en elementen.

Amurrio is een toonaangevende fabrikant van gegoten mangaanstalen puntstukken. Haar producten worden toegepast in meer dan 70 landen over de hele wereld. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden op maat gemaakt voor iedere klant.

Kom langs op onze stand om persoonlijk kennis te maken met fabrikanten van hoogwaardige spoorproducten en -diensten. Ontdek wat ETS Spoor als ‘one stop shop’ voor uw spoorprojecten kan betekenen en welke nieuwe ontwikkelingen de toekomst van de spoorwegindustrie zullen tekenen. Bestel kosteloos uw toegangskaart via deze link.