Ook onze partner Vossloh zal met haar drie divisies vertegenwoordigd zijn op onze stand (5.009) tijden de RailTech 2019. Voor wie zich even wil wanen in de toekomst van de spoorwegindustrie, is het zeker een aanrader om je te laten informeren over de laatste ontwikkelingen van Vossloh.

Smart Maintenance
Onderhoud kan beter en slimmer, maar wat betekent dit voor het spoor? Vossloh heeft tools ontwikkeld voor het analyseren van de staat van de rail. Met de app heeft u het onderhoud altijd onder controle. In een notendop:
– Meting, analyse en datapreparatie
– Kleurgecodeerde weergave van de toestand van de route
– Indicatie van verschillende onderhoudsscenario’s
– Kostenberekening en workorder met een druk op de knop

High speed grinding
Ontdek de HSG-2 en de HSG-City voor het efficiënt uitvoeren van slijpwerkzaamheden. Naast een continue kwaliteit en makkelijke uitvoering, verzamelen deze machines ook data voor Smart Maintenance. Ook voor multifunctioneel frezen heeft Vossloh een handig treinstel ontwikkeld. Bijkomend voordeel van de inzet van deze tools, is dat de geluidsoverlast voor de omgeving tot een minimum wordt beperkt, omdat de machines extra stil zijn.

Argumented reality en Big Data
Wat Vossloh nog meer kan door haar kennis en kunde van het spoor te combineren met slimme technologie? Download hier de informatie.

Bestel uw toegangsbewijs voor de RailTech kosteloos via deze link.