Met groot genoegen delen we vandaag het nieuws dat Vossloh, opnieuw is gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 45001. Maar dat is niet alles – we hebben ons ook succesvol laten certificeren voor ISO 14001 en ISO 50001. Deze prestigieuze certificeringen weerspiegelen onze voortdurende inzet voor kwaliteit, veiligheid, milieu en energiebesparing.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

Het behalen van de ISO 9001-certificering benadrukt onze voortdurende toewijding aan het leveren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Ons streven naar excellentie in alle aspecten van onze bedrijfsvoering staat centraal in deze certificering.

ISO 45001: Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Veiligheid staat altijd voorop in de spoorwegindustrie, en de ISO 45001-certificering is een erkenning van onze inspanningen om een veilige en gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers te waarborgen. Onze toewijding aan veiligheid is niet alleen een verplichting, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur.

ISO 14001: Milieumanagement

Als verantwoordelijk bedrijf begrijpen we de impact van onze activiteiten op het milieu. Met trots kunnen we nu mededelen dat we voldoen aan de strenge normen van ISO 14001 voor milieumanagement. Dit bevestigt onze inzet om duurzame praktijken te integreren in al onze bedrijfsprocessen en de negatieve milieueffecten te minimaliseren.

ISO 50001: Energiemanagement

Energie-efficiëntie is een essentieel aspect van duurzaam ondernemen, en daarom hebben we ons laten certificeren volgens ISO 50001. Deze norm erkent onze inzet om energie te besparen, onze ecologische voetafdruk te verminderen en tegelijkertijd kosten te beheersen.

SCL trede 3

Eerder lieten we al weten onlangs gecertificeerd te zijn voor de veiligheidsladder trede 3. Onze ambitie om daar de continuïteit te bewaken en nog beter in te worden is zichtbaar aanwezig. De toolboxen en veiligheidsinstructies worden steeds beter en zijn al niet meer weg te denken bij de organisatie. 

Positief advies hercertificering Co2 prestatieladder niveau 5

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat we zojuist een positief advies van de auditor hebben ontvangen voor de hercertificering van de CO2 prestatieladder niveau 5. Dit bevestigt ons streven naar duurzaamheid en het verminderen van de ecologische footprint. 

Bij Vossloh begrijpen we dat duurzaamheid niet slechts een doel is, maar een voortdurende reis. Deze recente certificeringen weerspiegelen ons voortdurend streven naar verbetering en onze toewijding aan verantwoord ondernemen. We zijn er trots op dat we als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Team Vossloh