Tussen Zwolle en de spoorsplitsing bij Herfte worden twee nieuwe sporen gebouwd. Het project is onderdeel van Spoorplan Noord-Nederland, dat de verbindingen tussen de Randstad en het noorden van het land aanzienlijk zal verbeteren. Zie ook de website van Prorail voor meer informatie over dit project.

Vossloh ETS levert aan dit project diverse producten, waaronder verschillende type dwarsliggers (bij elkaar meer dan 25.000 stuks), wissels en spoorstaven van staalfabrikant ArcelorMittal. Spoorstaven zijn in verschillende lengten verkrijgbaar. Wij kunnen het met onze partner Vossloh Rail Services faciliteren dat lengtes tot 180 meter aan elkaar gelast en gefreesd worden uitgeleverd. Voor dit project zijn er lengtes van 120 meter toegepast.

Het vervoer van de spoorstaven vindt plaats per spoor. Een snelle en efficiënte manier, omdat de locatie gemakkelijk te bereiken is. Per trein wordt maar liefst 4.800 meter spoorstaaf vervoerd (zie foto).

De eerste leveringen hebben inmiddels plaatsgevonden. Wij zullen u komende periode op de hoogte houden van dit mooie project met foto’s en berichten. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!

Benieuwd wat Vossloh ETS voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op via ls.ets.infobox@vossloh.com of +31 (0) 299 45 40 50.