Het duurt niet heel lang meer voor de Theemswegtracé zal worden opgeleverd. De spoorstaven levering van de opslagplaats naar de Theemsweg is een operatie die je niet wilt missen wanneer je betrokkenen bent bij het project.

Mooie reden om op werkbezoek te gaan en de spoorbouwers en vervoerders aan te moedigen. Niet geheel on-toevallig scheen de zon en was het een prachtige dag. Wat resulteerde in schitterende plaatjes en een heel goed beeld van de tussenstand.

In deze face van de aanleg van de Theemswegtracé worden de 30 meter lange spoorstaven vervoerd met speciaal vervoer en geweldige chauffeur skills. Van opslagplaats Roomers naar de kom waar de spoorstaven uiteindelijk op hun plek terecht zullen komen. Deze operatie wordt groots en professioneel aangepakt.

De spoorstaven van Arcelor Mittal geleverd door ETS Spoor voor Theemswegtracé

Als leverancier van vele materialen voor de nieuwe spoorbrug is het belangrijk betrokken te zijn bij dit gigantische project. Afstemming vindt tenslotte bijna dagelijks plaats om de gehele operatie draaiende te houden.

Wanneer het werkbezoek wordt afgesloten met een heerlijke bak koffie en een paar goede grappen tezamen met de opdrachtgever, leven we samen mee naar het eindresultaat.