Afgelopen dinsdag is de 28ste editie van de vakbeurs IAF in Munster van start gegaan. Met ruim 21.000 m2 is dit een van de grootste spoor gerelateerde beurzen in Europa. Naast twee grote binnen hallen heeft deze beurs ook een grote buitenplaats waar van alles tentoongesteld stond. 

Vossloh was aanwezig!

Ook Vossloh was aanwezig op de beurs met een grote stand. Medewerkers uit meerdere landen reisden af voor demonstraties en presentaties. Zo waren ook de medewerkers van Vossloh ETS aanwezig. Voor een aantal van onze medewerkers was dit de eerste beurs sinds de corona pandemie. Drie leerzame dagen zorgen ervoor dat onze medewerkers meer kennis opdoen en zich verder ontwikkelen binnen Vossloh ETS. 

Demonstraties 

Tijdens de 3 dagen van de beurs waren er verschillende demonstraties te aanschouwen. Zo was de HSG-City te bewonderen samen met de VTM-Compact. Deze machines stonden op de kunststof dwarsliggers van Vossloh. Voor een ieder die nog onbekend was met een van deze producten waren er meerdere productspecialisten aanwezig om hier van alles over te vertellen. Een apparaat wat voor velen nieuw was is de Smartweld Ace. Dit innovatieve apparaat maakt het koelen van net gelaste spoorstaven stukken eenvoudiger. De Smartweld ace bespaart niet alleen tijd maar verhoogt ook de veiligheid van betrokken medewerkers. 

De volgende beurs

Na drie indrukwekkende dagen vol met demonstraties en presentaties (en natuurlijk heel veel Vossloh appels) was het een succesvolle beurs. We kijken daarom ook uit naar de volgende beurs op 21, 22 & 23 juni in de jaarbeurs Utrecht. Tijdens de RailTech zijn wij wederom aanwezig met een unieke stand, nieuwe producten. Vergeet je niet op tijd aan te melden voor dit gratis event, aanmelden kan via deze link. 

Tot op de RailTech 2022!