Dit jaar geen Koningsdag voor Team Vossloh ETS. Het team besloot namelijk op eigen gelegenheid het geboorteland te bezoeken van medewerker Mohamed Ouchicha.

De reis begon met een vroege ochtendvlucht naar Marrakech, waar we werden begroet met warme Marokkaanse gastvrijheid. Op deze dag stond er een middagje relaxen op het programma bij beachclub Myah Bay en in de hammam. In de avond genoten we van een traditioneel Marokkaans diner met live muziek en een spectaculaire paardenshow bij Chez Ali.

Onze accommodatie betrof een traditionele Riad, een prachtig gerestaureerd oud huis met een binnenplaats en een dakterras. Het was een geweldige ervaring om in deze authentieke omgeving te verblijven en de lokale cultuur te ervaren.

De eerste dag hadden we met een dagtocht naar de Atlasbergen. We reden door de prachtige landschappen van het Marokkaanse platteland en stopten onderweg om traditionele Berberdorpen te bezoeken. Maar vooral de wandeling in de bergen met adembenemend uitzicht was waanzinnig. We sloten deze dag af met een heerlijk diner bij de Kosybar.

Op de tweede dag van onze reis brachten we een bezoek aan het Bahiapaleis met een gids en liepen we door de smalle steegjes en bezochten de beroemde Djemaa el-Fna-plein, waar we een overvloed aan straatartiesten, kraampjes en traditionele restaurants tegenkwamen. Tegen de middag vertrokken we met de groep naar de woestijn in Agafay. Een hoogtepunt van onze reis.

We kunnen dit avontuur ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van de cultuur en het adembenemende landschap van Marokko. Het was niet alleen een geweldige manier om de collega’s beter te leren kennen, maar ook om te genieten van een onvergetelijke ervaring samen.

Namens alle collega’s willen we Marrakech – activiteiten bedanken voor de goede zorgen en het organiseren van deze geweldige reis. Deze organisatie heeft er echt voor gezorgd dat de reis een groot succes was en het team heeft genoten van elke minuut!