Het was een heel bijzonder en mooi jaar voor ons, mede dankzij u! Wij verheugen ons en kijken uit naar een plezierige voortzetting in 2017. Namens het gehele TEAM van ETS bedanken wij u voor de fijne samenwerking en wensen wij u en uw familie een prettige feestdagen en een heel gezond 2017 toe.

Net als andere jaren, vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de gemeenschap, door een donatie te doen aan de Purmerendse Voedselbank. En dit jaar hebben wij tevens gekozen voor een tweede stichting genaamd ‘Actie Stille Armoede’. Beide doen fantastisch werk en geven hen die het minder hebben, nét dat beetje extra rond de feestdagen.

Voedselbank
De Voedselbank Purmerend helpt mensen die leven onder de armoedegrens. Door het gratis verstekken van voedsel en levensmiddelen helpen zij de mensen die het écht nodig hebben en dragen daarmee indirect bij aan het verspillen van voedsel.

Stichting ‘Actie Stille Armoede’
Een klein lichtpuntje voor mensen die leven in stille armoede. Ook voor hen die geen aansluiting vinden bij de voedselbank, omdat ze nét enkele euro’s te veel verdienen. Als ze alle eindjes aan elkaar knopen lukt het allemaal net. Er blijft nooit over voor iets extra’s. Stichting ‘Actie Stille Armoede’ stelt voor deze mensen kerstpakketten samen.