Breng tijdens de InnoTrans ook een bezoek aan de stand van Vossloh. Met producten en diensten die in het teken staat van de belangrijkste eisen in de moderne markt. Maximale beschikbaarheid en veiligheid van het spoor, op basis van optimale life cycle costs. Daarnaast staat duurzaamheid en CO2 reductie centraal, tezamen met effectieve verlaging van geluid en trillingen.

Als specialist en waardecreërende partner voor de spoorwegindustrie zal Vossloh zich dit jaar op de InnoTrans presenteren onder het overkoepelende motto “The Smart Rail Track by Vossloh”. Innovaties in de informatie- en communicatietechnologie en de gerichte inzet van sensor- en IoT-technologieën bieden kansen voor slim spoorbeheer.

Daarnaast maken nieuwe materialen en geoptimaliseerde ontwerpen van baancomponenten deel uit van de nieuwe Vossloh-wereld.

Meer informatie over de producten en diensten van Vossloh? Plan een afspraak met deze leveranciers tijdens de InnoTrans beurs. U kunt hiervoor contact opnemen met Rianne van der Schaaf via rianne@etsspoor.nl.

Afbeelding (bron Vossloh):
Vossloh’s digital-twin-app is slechts één voorbeeld van hoe slimme hulpmiddelen technici en onderhoudspersoneel helpen bij het uitvoeren van het onderhoudswerk.