Natuurlijk is ook Austroroll, als ontwikkelaar van beproefde smeerloze tongrolsystemen, aanwezig op stand 5.009 tijdens de RailTech. Bezoek onze stand en kom meer te weten over de producten.

Het systeem van Austroroll heeft niet alleen een grote roldiameter en een breed contactvlak, maar beschikt ook over de unieke eigenschap dat wanneer de tong tegen de aanslagrail aan ligt, hij daadwerkelijk op de glijstoel rust en met lichte druk tegen de aanslagrail wordt aangehouden. De Austroroll afstelling functioneert als een soort vergrendeling en tegelijk zorgt het verenstaal voor een unieke verende oplegging.

Zodra de tong door de steller in beweging wordt gebracht, zit deze op de rol en stelt het wissel automatisch smeerloos om in een kortere tijd dan bij andere systemen. De Austroroll levert zo een grote bijdrage aan het verminderen van storingen in wissels.

Het slimme montagesysteem maakt dat Austroroll snel en gemakkelijk is in te bouwen in nieuwe én bestaande wissels. Het is geschikt voor zowel hoge als lage tongprofielen.

Bestel uw toegangsbewijs voor de RailTech kosteloos via deze link.