ETS Spoor is leverancier van de kwalitatief hoogwaardige kunststof kabelgoten van Wirthwein AG. Een duurzame oplossing om kabels langs het spoor te beschermen. Kunststof kabelgoten zijn onderhoudsvrij en licht van gewicht, waardoor transport voordeliger is. De deksel van de goot kan alleen met een sleutel worden geopend, dat maakt het systeem veilig en vandalisme-proof.

De kabelgoten zijn verkrijgbaar in groot en klein formaat en bieden bovendien flexibiliteit. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, passend te maken en ook te hergebruiken voor andere doeleinden. Bij het monteren van de kunststof kabelgoten zijn geen zware machine’s nodig, zoals hijskranen. Dat komt door het gewicht: het kleine formaat weegt slechts 4,5 kg en het grote formaat 7,5.

Voor het project Hoekse Lijn leverde wij vorig jaar bijna 50 kilometer aan kunststof kabelgoten van onze partner Wirthwein AG (zie foto).

Wilt u meer informatie over dit product? Laat uw gegevens achter via deze link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.