Met meer dan 200 exposanten uit 18 verschillende landen, 25.000 deelnemers en een gigantische expositieruimte in de Hallen van Münster is de IAF (Internationale Ausstellung Fahrwegtechnik) veruit de grootste beurs ter wereld op het gebied van spoortechnologie.

De 27ste editie vindt plaats van 30 mei tot en met 1 juni 2017 en ETS Spoor is daar natuurlijk bij aanwezig. Als distributeur van producten en diensten voor de Nederlandse markt kunt u ons ontmoeten op de stands van een aantal van onze partners. Kom bijvoorbeeld langs op de stand van Vossloh (B-200) , Goldschmidt Thermit (S-200), Rawie (S-322), Austroroll (S-310), Getzner (N-221) of Amberg Technologies (M-244).

Wij informeren u graag in uw eigen taal over de producten en diensten van onze partners. Als totaalleverancier van de producten kan ETS Spoor u begeleiden bij projecten; voor een efficiënter proces van planning, transport en uitvoering. Door onze kennis en ervaring met u te delen, helpen wij u tijdswinst te behalen bij zowel onderhoud als nieuwbouwwerkzaamheden.

Wij hopen u te ontmoeten op de IAF beurs. Graag tot dan!