Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de InnoTrans beurs binnenkort? Op de stand van Goldschmidt Thermit valt wederom veel nieuws te ontdekken.

Kom alles te weten over slimme producten voor laswerkzaamheden, meet- en onderhoudsapparatuur die middels een digitale interface kunnen worden beheerd vanuit de Goldschmidt Digital App.

Ook introduceert Goldschmidt de “digitale bouwplaats”: modern, intelligent en verbonden. De nieuwe oplossing ‘Data Acquisitie voor Rail Infrastructuur’ (DARI) is een cloud-gebaseerde oplossing die u helpt om kwaliteit- en veiligheidsprocessen digitaal te “loggen” en in de cloud te beheren.

Op het buitenterrein presenteert Goldschmidt nog hun bekende SRS-rail wegvoertuigen, gereedschappen zoals RAILSHAPE PRO, slijpapparatuur, railboormachine, TRACKSAFE LUBE smeerinstallatie, magnetische snel te plaatsen hekwerken en meer!

Heeft u vragen over de producten van Goldschmidt Thermit Group? Neem dan contact op om een afspraak te plannen met deze leverancier tijdens de Innotrans beurs. Mail naar  ls.ets.infobox@vossloh.com