Als exclusief partner van Amberg op de Nederlandse markt kondigen wij met veel plezier de uitbreiding van het bestaande Amberg IMS systeem met nieuwe GNSS-optie aan. Toepasbaar op IMS 1000 en 3000 configuraties.

Door de combinatie van IMU- en GNSS-technologie biedt Amberg het eerste op GNSS gebaseerde systeem dat voldoet aan de projectvereisten van de markt voor spoorconstructie en onderhoud.

Met een onderzoeksprestatie van maar liefst 5 km per uur en een eenvoudige, intuïtieve meetworkflow, wordt de hoogste mate van productiviteit behaald. Bovendien worden de meetresultaten direct in de software opgenomen en is gegevensverwerking met BIM en CAD-systemen zeer eenvoudig.

De afbeelding rechts toont de IMS 3000 GNSS in actie. De GNSS-antenne kan op verschillende hoogtes worden bediend (1,06 meter en 1,9 meter boven de bovenkant rails). Het systeem zoals weergegeven in de afbeelding wordt bediend met slechts één GNSS-antennepoolelement.

Meer informatie over deze nieuwe tool staat omschreven in de brochure van Amberg (EN of DE). Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze Product Manager Stef Koelemeijer. Via stef.koelemeijer@vossloh.com of +31 (0) 299 45 40 50.