Vossloh Nederland is toeleverancier van spoorwegmaterialen en diensten op de Nederlandse markt. Wij werken samen met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten. Onze product- en project managers hebben kennis van producten, de markt en innovatie en kunnen u van A tot Z adviseren en begeleiden bij de leveringen of uitvoering van diensten in uw spoorproject. Ook deze zomer staan we geheel tot uw beschikking voor al uw spoorvraagstukken.

Momenteel zijn we actief bij verschillende projecten waaronder een kruisingscomplex voor project Project Vasteland – Westzeedijk in Rotterdam.*, leveren we de dwarsliggers en verbindingsmaterialen voor de PON-lijn in Amersfoort en verzorgen we verschillende inzetten.

Zie hier een foto van een kruisingscomplex.

Ook zijn we in volle voorbereiding voor de Innotrans. Innotrans is de internationale spoorbeurs in Berlijn. Samen met moederbedrijf Vossloh zijn we dit jaar prominent aanwezig van 20 tot en met 23 septemer met een prachtige stand. Net als op de Railtech kunt u ons op deze stand bezoeken voor advies en verschillende demo materialen. Waaronder de VTM compact*. Zie met eigen ogen hoe deze machine bijdraagt aan een duurzaam spoor.

De komende maanden staan er volop leveringen en zendingen vanuit en naar ons magazijn op de planning. Met name de thermit en ballastmatten ontvangen we bij ons in het magazijn om te verzamelen voor de projecten. Alhoewel de meeste materialen uiteraard just in time direct naar de projecten worden geleverd.

*Zie hier een afbeelding van de VTM – compact. Deze kleine en flexibele freesmachine is ontworpen om ernstige schade aan het spoor te herstellen.

Kortom we gaan zeker niet stilzitten deze zomer en kijken ernaar uit om het spoornetwerk te professionaliseren. Ons sales team staat klaar om u te woord te staan.