Wanneer iets uit zijn voegen barst, is de volgende stap: uitbreiden. Het was al langere tijd passen en meten met de in- en uitgaande goederen.

Sinds 2016 heeft ETS Spoor de beschikking over een eigen magazijn.

Het is praktischer werken met een adres om goederen af te leveren uit voorraad,  zodat het op de beste manier verpakt en gebundeld kan worden naar de juiste bestemming. Zo kan er geleverd worden op een datum en tijdstip wat voor de klant handig is. Want spoormaterialen worden over het algemeen niet onder kantoortijden afgeleverd. De service naar de klanten staat altijd al voorop, dat blijkt ook nu weer en het assortiment uit voorraad leverbaar wordt uitgebreid.

Op de laatste dag van november is er gestart met de werkzaamheden aan het magazijn. Het plan is om aan de zijkant en voorkant ruim 200m2  aan te bouwen. Inmiddels zijn de vergunningen rond en kan er worden gestart aan een nieuwe fase voor ETS Spoor.


Op de afbeelding een duidelijk overzicht van het eindresultaat. Het linker witte vlak op de bovenste afbeelding zal worden aangebouwd. Op de onderste afbeelding wordt het resultaat weergegeven.

Magazijnmeester M. Ouchicha is blij met de huidige ontwikkelingen. “Het magazijn was toe aan een uitbreiding, om de klanten nog  beter te kunnen helpen. Met een groter magazijn, kan ik nog beter mijn werk doen.”; Aldus M. Ouchicha

Samen met het team kijken we uit naar een de nieuwe fase en zullen er alles aan doen om de klanten er niks van te laten merken. Onze klanten en leveranciers willen we vooral laten profiteren van deze uitbereiding.

De oplevering van de verbouwing staat gepland rond eind februari 2021.