ETS Spoor B.V. is een intensieve samenwerking aan gegaan met Vossloh Cogifer Kloos, de wisselspecialist in de Nederlandse spoorinfrastructuur. Directeur ETS Spoor, Sander Schulmeister spreekt over een waardevolle uitbreiding van het productpakket van ETS Spoor met de producten en expertise van wisselproducent Vossloh Cogifer Kloos.

De spoormarkt is volop in beweging. Duurzaamheid en innovatie spelen daarbij een steeds grotere rol. Dit vraagt om een sterke en dynamische partij die snel kan inspelen op de wensen van de klant met een volledig pakket aan producten en diensten.

ETS Spoor is een grote speler op het gebied van spoorwegmaterialen en -diensten op de Nederlandse markt. Partner Vossloh beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in de spoorweginfrastructuur en is gespecialiseerd in wissels en wisseldelen. Daarom hebben ETS Spoor en Vossloh besloten om de verkoop van de producten van Vossloh Cogifer Kloos onder te brengen bij ETS Spoor. ‘Door het intensiveren van de samenwerking kunnen we voortaan als full service provider onze klanten een nog completer pakket diensten en producten aanbieden om hun spoorwegvraagstukken op te lossen. Bovendien is de expertise van Vossloh een aanvulling op onze kennis, waardoor we in staat worden gesteld innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen’, aldus Schulmeister.

Vossloh directeur Märten Nordström is blij met deze samenwerking: ‘Dit is een mooie stap voor Vossloh. Omdat ETS Spoor frequenter met de klant in contact is, komen onze producten beter tot hun recht. Onze experts blijven verantwoordelijk voor de hoogwaardige kwaliteit en technische uitvoering’.

Voor de klanten van zowel ETS Spoor B.V. als van Vossloh verandert er vrijwel niets. De kwaliteit en service blijven hetzelfde. Concreet betekent deze nieuwe samenwerking, dat u vanaf heden terecht kunt bij de salesafdeling van ETS Spoor voor al uw aanvragen van wissels en wisseldelen. Vossloh Cogifer Kloos zorgt, zoals u gewend bent voor een correcte technische afhandeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander Schulmeister via nummer 06 22809944 of met Sales Manager Joris Jan Gerritse op 06-38820062.