Op donderdag 2 juni 2016 staat ons eigen symposium op de agenda. Traditiegetrouw bestaat dit evenement uit een interactief programma voor klanten, partners en relaties. Dit jaar heeft het evenement een extra feestelijk tintje, namelijk de officiële opening van ons nieuwe bedrijfspand! Het evenement zullen we dan ook in het nieuwe pand faciliteren. We nodigen u graag uit deel te nemen aan onze innovatiebeurs die volledig in het teken staat van het spoor van de toekomst.

Programma & routebeschrijving

Programma_DEF

10:00 – 16:00 uur Presentaties “Spoor van de toekomst”

Met het thema “Spoor van de toekomst” werpen we een blik in de toekomst. Onze ruime opslagloods wordt getransformeerd tot een innovatieve beurs met diverse leveranciersstands, zitplaatsen en statafels. Op het centrale podium zullen onder leiding van een professionele moderator, onze partners verschillende presentaties geven binnen het thema. Zowel binnen als buiten worden diverse demonstraties gegeven. Daarnaast biedt onze accommodatie diverse ruimtes waar u direct met de leveranciers in gesprek kunt treden.


Impressie beursvloer

Demo’s o.a

15:30 – 21:00 uur Officiële opening en netwerkborrel

Aansluitend aan de presentaties volgt de officiële opening van ons pand, gevolgd door een netwerkwerk borrel inclusief drankjes, hapjes en een DJ. Tegelijkertijd zullen we aandacht besteden aan het afscheid van de heer Klaus Schulmeister, die met zijn welverdiende pensioen gaat. De dag wordt afgesloten met een feestelijk buffet!

U bent er toch ook bij?

MELD U AAN DOOR TE MAILEN NAAR rianne@etsspoor.nl