Coaten

Wil jij ook op een duurzame manier de levensduur van je spoorstaven verlengen? Met een eenvoudige bewerking ervoor zorgen dat de kwaliteit van je spoorstaven gedurende vele jaren is gegarandeerd? Coating van Vossloh ETS aanbrengen is dan de oplossing!

Het aanbrengen van de coating kan zowel uitbesteed worden als door uw eigen personeel aangebracht worden. Voor het eigen personeel zal dan een scholing voorgeschreven worden.

De bewezen ongeëvenaarde kwaliteit van deze coating welke voortkomt uit de Off-shore branche. Een groot voordeel van deze coating is dat het onder alle weersomstandigheden aangebracht kan worden.  Hiermee is het mogelijk om zowel tijdens onderhoud als bij nieuwbouw de spoorstaven van coating te voorzien. Een kwalitatief hoogstaande allround oplossing dus!

Uiteraard hoeft u zich bij het coaten niet alleen te beperken tot het coaten van de spoorstaven. Ook andere onderdelen kunnen de levensduur verlengende behandeling krijgen en hiermee de onderhoudskosten laten dalen.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over dit onderwerp of het aanvragen van een offerte kunt u uiteraard contact met Vossloh ETS via 0299-454050 of via ls.ets.infobox@vossloh.com