Vossloh Nederland heeft onlangs de certificering ontvangen voor de Prefab ES-las type ETW1 MAX, wat een belangrijke stap betekent in ons streven naar hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor spoorinfrastructuur. Deze certificering, toegekend door DEKRA op 1 oktober 2024, bevestigt dat de ETW1 MAX volledig voldoet aan de strenge eisen van ProRail.

De ETW1 MAX is een geprefabriceerde gelijmde geïsoleerde las, speciaal ontworpen voor het 54E1 spoorprofiel. Dit product biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Volledige compatibiliteit met de infrastructuurnormen van ProRail.
  • Geschikt voor een breed scala aan spoor- en wisselliggerconfiguraties, waaronder betonnen en houten dwarsliggers.
  • Uitstekende duurzaamheid, dankzij de hoogwaardige isolatiematerialen en een beschermende coating die bestand is tegen factoren zoals corrosie en UV-straling.

Productmanager Dustin Hoffman heeft dit certificeringstraject succesvol begeleid en afgerond. Wij willen hierbij graag ProRail en DEKRA Rail bedanken voor hun prettige samenwerking gedurende het proces.

Met deze certificering kan de ETW1 MAX een nog grotere rol spelen in de verbetering van spoorinfrastructuren in Nederland en daarbuiten. Als toonaangevend leverancier van spoorinfrastructuurproducten blijft Vossloh ETS nauw samenwerken met partners zoals Form-Thermit om innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden die bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van het spoorwegennet.

Voor meer informatie over de ETW1 MAX, inclusief installatie-instructies, kunt u de installatiehandleiding hier raadplegen.

Over Vossloh Nederland
Vossloh Nederland is een toonaangevende leverancier van spoorinfrastructuurproducten, gespecialiseerd in wissels, railbevestigingssystemen en andere essentiële componenten voor spoorveiligheid en -efficiëntie. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid zet Vossloh Nederland zich in om het wereldwijde spoornetwerk te verbeteren.

Contact:
Vossloh Nederland B.V.
Tel: +31 (0) 299 45 40 50
E-mail: ets.sales@vossloh.com
Voor specifieke vragen over deze certificering:
Dustin Hoffman, Productmanager
E-mail: dustin.hoffman@vossloh.com