Bij Vossloh werken we elke dag aan de toekomst van de spoorwegen. Een belangrijk onderdeel van ons succes is onze samenwerking met betrouwbare partners zoals Goldschmidt. Als distributeur zorgen wij ervoor dat onze klanten profiteren van de beste producten en diensten die Goldschmidt te bieden heeft. Samen garanderen we dat de aanleg, het onderhoud, de inspectie en de monitoring van spoorwegnetwerken soepel en efficiënt verlopen.

Elektro-Thermit: De kracht achter betrouwbare Thermit®-lassen
Goldschmidt levert via Elektro-Thermit alles wat nodig is voor het Thermit®-lasproces, dat wereldwijd wordt gebruikt voor het verbinden van spoorstaven. Dit omvat niet alleen de originele Thermit®-porties en gietmallen, maar ook eenvoudig te gebruiken apparatuur die lassers helpt om hun werk snel en goed te doen.

Als onze leverancier voorziet Elektro-Thermit ons niet alleen van materialen, maar ook van kennis. Via ons kunnen trainingen en her-certificeringen voor Thermit®-lassen worden ingeboekt of gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat de lassers die wij ondersteunen altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken en veiligheidseisen, zowel bij Elektro-Thermit zelf als op locatie bij de klant.

Goldschmidt Thermit Railservice: ondersteuning waar wij op kunnen bouwen
Goldschmidt Thermit Railservice staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze gebruiken moderne technologie om problemen vroegtijdig op te sporen, zodat wij als distributeur onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Voor de uitvoering van Thermit®-lassen en reparaties voorzien wij de aannemers van de benodigde diensten en apparatuur, zodat zij snel en efficiënt kunnen werken.

Daarnaast bieden wij via onze Vossloh-diensten uitgebreide slijpoplossingen aan, om ervoor te zorgen dat de spoorstaven in topconditie blijven. Zo blijven de spoorwegen veilig en duurzaam.

InnoTrans 2024: Ontmoet Vossloh en Goldschmidt
Dit jaar is bijzonder, want zowel Vossloh als Goldschmidt zullen aanwezig zijn op de InnoTrans beurs. Hoewel we als afzonderlijke exposanten deelnemen, speelt onze samenwerking een belangrijke rol in het succes van onze klanten. Bij Vossloh presenteren we onze nieuwste innovaties en oplossingen, terwijl Goldschmidt hun nieuwe Thermit-constructies laat zien.

Voor meer informatie en vragen staat ons Product Management team klaar om u te helpen. Ons team ondersteunt u bij het maken van de beste keuzes voor uw projecten en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Conclusie
Bij Vossloh kunnen wij als distributeur rekenen op de hoogwaardige producten en diensten van onze partner Goldschmidt. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden voor hun spoorwegprojecten. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe sporen, het onderhouden van bestaande netwerken, of het implementeren van de nieuwste innovaties zoals de Thermit-constructies die op InnoTrans worden gepresenteerd, wij staan altijd klaar om te helpen.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op InnoTrans, waar zowel wij van Vossloh als onze partner Goldschmidt u laten zien hoe we samen werken aan de toekomst van de spoorwegen.